Live

Dunia Baru Permata Ayah Bonda

Dunia Baru Permata Ayah Bonda

Thursday, July 30, 2009

Salam semua....

Salam semua...rasanya dh lama farah tak edit blog yang kusam ni...bukan pe masa tak mengizinkan.apa2 hal terima kasih sebab sudi jenguk blog farah ni...farah tak ada apa yang nak dikongsikan dengan kengkawan semua..just jenguk2 n bertanya khabar je ni...hihi...apapun farah bahagia dengan kehidupan farah sekarang.farah bersyukur pada allah s.w.t kerana memberikan farah satu anugerah yang tak ternilai harganya sepanjang hidup farah.syukur sesangat....semoga ikatan suci yang dijalinkan akan tetap mekar ngan benih2 cinta dan takkan layu buat selamanya.. sesungguhnya jiwa, hati dan perasaan farah hanya lah milik insan yang menyintai diri ini.farah selalu berdoa agar apa yang farah hadapi ni akan terus berkekalan hingga ke jinjang pelamin nanti.sesungguhnya farah amat menyintai diri abang....insyaallah farah janji akan jaga abg mcm farah jaga diri farah...

cinta ku sudah lama tumbuh atas namanyaaaa
sekian hari...sekian waktu... namanya tetap berdegub bersama jantung yang berdetak.. mengingatnya membawa ku melambung tinggi ke anakasa... taukaha kau.... apa ini yang disebut cintaa.. atau kah hanya sebuah angan kosong yang terukir atas nama cinta

1 comment:

  1. jange lupo jeput nati pado ari bahgio tu deh....

    ReplyDelete